НАЧАЛО

Ние сме за изравняване на земеделските субсидии с тези на другите европейски страни Вестник „Шуменска заря“

Георги Соколов

Коалиция "Воля - Българските родолюбци"
Бюлетина № 23 с преференция 103
Евроизбори 2019

Георги Соколов

Коалиция "Воля - Българските родолюбци"
Бюлетина № 23 с преференция 103
Евроизбори 2019

Георги Соколов

Коалиция "Воля - Българските родолюбци"
Бюлетина № 23 с преференция 103
Евроизбори 2019

Георги Соколов

Коалиция "Воля - Българските родолюбци"
Бюлетина № 23 с преференция 103
Евроизбори 2019

Воля си постави реални цели: 1000 лева за първо дете, 300 лева пенсия

  • Сузана Николова: Ще спрем грабежа, имаме знанията и опита

  • С двама пловдивчани в листата, „Воля – Българските родолюбци“ догонва два мандата в европарламента

  • Владимир Аксиев: Ще си говоря с европейските лидери без преводачи и посредници

  • На 26-и гласувайте с бюлетина №23, за да върнем достойнството на българина в Европа, призоваха от партията на Веселин Марешки

 

Събрали сме се тук съмишленици, които, вярвам имаме едни и същи цели, а първата е да спрем грабежа и да върнем достойнството на българина, защото единствено партия Воля е партньор на движението „Европа на нациите и свободите“. Това заяви снощи пловдивският лидер на партия Воля Сузана Николова в залата на Съединението пред пловдивчани, дошли да разговарят по важни за България и Европа теми с кандидатите за европарламента от коалиция „Воля – Българските родолюбци“.

 

 

Цялата статия можете да прочетете тук.

 

Среща на коалиция "Воля - Българските родолюбци" със симпатизанти в зала Съединение, гр. Пловдив.

 

 

Кандидат депутатите от ВОЛЯ - Българските родолюбци: Ще защитим страната с №23.Европа не е на Юнкер и Меркел, а е на всички българи

Sreshta-na-koalitsiya-Volya-Balgarskite-rodolyubtsi-sas-simpatizanti-v-zala-Saedinenie

Време е за промяна! С Воля можем да я постигнем!

 

Европа не е на Юкер и Меркел, а е и на всички българи! Без двойни стандарти! Да изпратим в Европейския парламент български родолюбци, а не депутати – безродници. Това бяха част от изказванията на кандидат депутатите от ВОЛЯ - Българските родолюбци - Сузана Николова, Владимир Алексиев, Георги Соколов и Янко Янков в Пловдив. Представянето им беше тази вечер в емблематичната зала Съединение на Историческия музей.

 

Цялата статия може да прочетете тук.

Георги Соколов на среща с розобери по време на празника на розата в гр. Казанлък.

Кандидатът за евродепутат Георги Соколов от коалиция "Воля - Българските родолюбци" на среща с розобери по време на празника на розата в гр. Казанлък.

 

Sreshta-s-rozoberi-po-vreme-na-praznika-na-rozata-v-Kazanlak

 

Георги Соколов и Спас Панчев проведоха среща с областното, общинско ръководство и членове на партията в гр. Казанлък

Кандидатът за евродепутат Георги Соколов от коалиция "Воля - Българските родолюбци" и Спас Панчев, председател на ЗС "Ал. Стамболийски", проведоха среща с областното, общинско ръководство и членове на партията в гр. Казанлък.

 

Georgi-Sokolov-i-Spas-Panchev-provedoha-sreshta-s-oblastnoto-obshtinsko-rakovodstvo-i-chlenove-na-partiyata-v-Kazanlak

Георги Соколов и Спас Панчев се срещнаха в гр. Хасково с част от областните и общински ръководства на партията

Кандидатът за евродепутат от коалиция "Воля - Български родолюбци" Георги Соколов и Спас Панчев, председател на ЗС "Ал. Стамболийски", се срещнаха в гр. Хасково с част от областните и общински ръководства на партията, 21.05.2019 г.

 

Georgi-Sokolov-i-Spas-Panchev-se-sreshtnaha-v-Haskovo-s-chast-ot-oblastnite-i-obshtinski-rakovodstva-na-partiyata-2

 

Георги Соколов и Спас Панчев се срещнаха с общинското ръководство на партията, кметове и общински съветници от Първомай, както и наши членове и симпатизанти

Кандидатът за евродепутат Георги Соколов от коалиция "Воля - Българските родолюбци" и Спас Панчев, председател на ЗС "Ал. Стамболийски", се срещнаха с общинското ръководство на партията, кметове и общински съветници от Първомай, както и наши членове и симпатизанти.

 

Georgi-Sokolov-i-Spas-Panchev-se-sreshtnaha-s-obshtinskoto-rakovodstvo-na-partiyata-kmetove-i-obshtinski-savetnitsi-ot-Parvomay-kakto-i-nashi-chlenove-i-simpatizanti-1

Georgi-Sokolov-i-Spas-Panchev-se-sreshtnaha-s-obshtinskoto-rakovodstvo-na-partiyata-kmetove-i-obshtinski-savetnitsi-ot-Parvomay-kakto-i-nashi-chlenove-i-simpatizanti

Георги Соколов и Спас Панчев проведоха среща в пенсионерския клуб в с. Дълбок извор

В с. Дълбок извор, кандидатът за евродепутат Георги Соколов от коалиция "Воля - Българските родолюбци" и Спас Панчев, председател на ЗС "Ал. Стамболийски", проведоха среща в пенсионерския клуб, на която бяха обсъдени темите, свързани с перспективите за въвеждане на общи минимални работни заплати и пенсии в Европейския съюз, както и проблема с липсата на млади хора по малките населени места, 21.05.2019 г. 

 

Dalbok-izvor-Georgi-Sokolov-ot-koalitsiya-Volya-Balgarskite-rodolyubtsi-Spas-Panchev-sreshta-v-pensionerskiya-klub-v2

Георги Соколов и Спас Панчев се срещнаха в гр. Ямбол с областните и общински ръководства на партията, 20.05.2019 г.

Кандидатът за евродепутат от коалиция "Воля - Български родолюбци" Георги Соколов и Спас Панчев, председател на ЗС "Ал. Стамболийски", се срещнаха в гр. Ямбол с областните и общински ръководства на партията, 20.05.2019 г.

 

Kandidatat-za-evrodeputat-ot-koalitsiya-Volya-Balgarski-rodolyubtsi-Georgi-Sokolov-i-Spas-Panchev-predsedatel-na-ZS-Al-Stamboliyski-Yambol

Георги Соколов и Спас Панчев проведоха срещи с общинското ръководство на земеделската дружба в гр. Шумен, Мадара

Кандидатът за евродепутат от коалиция "Воля - Българските родолюбци" Георги Соколов и Спас Панчев, председател на ЗС "Ал. Стамболийски", проведоха срещи с общинското ръководство на земеделската дружба в гр. Шумен, Мадара, 20.05.2019 г.

 

Kandidatat-za-evrodeputat-ot-koalitsiya-Volya-Balgarskite-rodolyubtsi-Georgi-Sokolov-i-Spas-Panchev-Shumen-Madara-20-05-2019

  • Земеделски съюз „Александър Стамболийски” е за политика, която ще изведе България от сегашната криза и ще осигури нейната модернизация в съответствие с глобалните промени и трансформации в съвременния свят. Създаване в България демократично и социално справедливо общество, в което ще бъдат осигурени правата и по-високо качество на живот за всички български граждани е основна обществена цел на Земеделски съюз „Александър Стамболийски България - в международен план Земеделски съюз „Александър Стамболийски” е за реалистична и динамична външна политика,основана на националните интереси и на принципите и нормите на международното право-ненарушимост на границите, намаляване на равнището на военно противопоставяне, универсализъм на правата и други. Главната цел на външната политика на България е превръщането на еврочленството на страната ни в основен стратегически фактор на външната ни политика. Именно това членство засилва позициите ни в регионален и глобален план. Активното участие на България при формирането на външната политика на ЕС и НАТО е най-добрата форма на защита на нашите национални интереси..

  • Работа и здравеопазване за всички Възможност за всеки гражданин с труда си да печели уважението на другите, своята самостоятелност и просперитет. Гаранции за здравето и почивката на всички хора. Ново качество на живота Ново качество на живота- създаване на условия за пълноценно реализиране на заложбите, интересите и правата на човека в труда, в свободното време и обществената дейност, за по-голяма хармония между икономическото, техническото, културното и екологическото битие на човека.
  • Социалното осигуряване следва да бъде адекватно на пазарната икономическа среда, като разшири своя обхват и върху нови за обществото ни осигурителни рискове - безработицата и платеното медицинско обслужване. Да се обособят три относително автономни осигурителни системи: за пенсионно осигуряване, за защита при безработица и за здравно осигуряване. Те следва да се развиват взаимосвързано по отношение на финансирането и управлението на осигурителните фондове. Пенсионното осигуряване да гарантира условия за достоен живот на възрастните хора при либерализирани условия за пенсиониране, на базата на европейския опит. Да се стимулира трудовото дълголетие, като пенсиите се определят според длъжностите, заплатите и трудовия стаж, за които са осигурявани хората. Осигуряването за безработица трябва да се използва както за обезщетения и помощи при уволнения и трудности при намиране на работа, така и за финансиране на квалификацията и преквалификацията на безработните и за стимулиране на стопански дейности, с които се разкриват нови работни места
  • Образователната политика трябва да бъде съобразена както със съвременните постижения на науката и европейските стандарти, така и с националните традиции- за развитие и защита на българското национално самосъзнание. Земеделците сме за общодостъпно светско образование, при което държавата осигурява безплатно основно и средно образование, и финансира част от висшето образование. Да се прилагат общи държавни образователни стандарти и акредитационни норми, както към държавните, така и към частните учебни заведения. Приоритетно развитие на науката, образованието и културата , за осигуряване на националното бъдеще, тъй като оценяваме изоставането като стратегическа опасност. Без забавяне да се преодолеят сегашното несъзвучно с новото време отношение към тези области и тяхното тежко състояние.
  • Екологичната сигурност - като ново отношение между човека и природата, като глобална и национална политика за опазване на околната среда, адресирани към всяка човешка дейност в условията на новите реалности. . Съвременна екологическа стратегия и политика, които ще опазят жизнеспособна българската природа, ще защитят екологически хората и тяхната среда.

Избори 2019 новини

Съмишленици

В момента има 8  гости и няма потребители и в сайта