Местни избори 2019

Мощната енергия на № 49. Борим се за балотаж! Благодаря ви, хора!

Така Георги Колев – кандидат за кмет на Пловдив от ЗС "Ал. Стамболийски", закри предизборната кампания на формацията

Земеделски съюз  

Грандиозно закриване на предизборната кампания на ЗС „Александър Стамболийски” в Пловдив се проведе снощи в W Club Plovdiv! Симпатизантите и гостите на Съюза бяха забавлявани от талантливите млади певици Маги Джанаварова и Йоанна. Почерпката беше направена от кандидата за кмет на Пловдив Георги Колев.

 

Всички се забавляваха на високи обороти и си пожелаха успех с №49 на изборите в неделя.

 

„Искам да благодаря на всеки един от вас, който отдели време, напусна домашния си уют, за да стане част от една енергия, за която никой не подозираше, че ще стане толкова мощна. Само преди 40 дни ние не знаехме, че ще сме в тази зала, не знаехме, че ще сме толкова много, не знаехме дали въобще ще ни бъде. Сега се борим за балотаж. Без вашата енергия, без вашите сърца нямаше да сме тук! Никога! Благодаря ви“, обърна се емоционално адвокат Колев към присъстващите в залата.

 

За цялата статия, моля, кликнете тук.

 


 

Преобразяването на район „Източен” започва със сериозни инвестиции и изграждане на нов градски център

Приоритет на Илия Матаков са нова инфраструктура в квартала, подобряване стандарта на живот и повишаване на цените на имотите

Земеделски съюз  

Пълна промяна на Столипиново, инвестиции в Изгрев и изграждане на нов център на Пловдив - това са приоритетите на кандидата за кмет на район „Източен” Илия Матаков. Кандидатурата му е подкрепена от Земеделски съюз „Александър Стамболийски“, а самият той влиза в битката за района от гражданска квота.

Предприемачът живее и инвестира в район "Източен", както и в Столипиново, който се асоциира като средище на етническото малцинство в града. В него обаче живеят много българи и не следва управляващите да неглижират проблемите в квартала и да вдигат ръце от мисията да се върви към неговото социализиране и интегриране, счита Матаков.

 

За цялата статия, моля, кликнете тук.

 


 

pokana lqskovets zs aleksandar stamboliyski 

 


 

Голям интерес към кандидатите на БАСТА в Гавраилово

Земеделски съюз  

Антоний Андонов, кандидат за кмет на Община Сливен, Стефан Пасков, водач на листата, и кандидати за съветници на БАСТА /номер 68/ се срещнаха с жителите на село Гавраилово. В селото БАСТА издига за кандидат-кмет Иван Христов и очакванията са той да спечели местния вот.

 

За цялата статия, моля, кликнете тук.

 


 

Защо Георги Колев иска да е кмет на Пловдив

preview bnt1 georgi kolev sutreshen blok

 


 

Местни избори 2019: Шести, последен, предизборен диспут по БНТ1

preview bnt1

 


 

Градският съвет на СДС застана зад кандидата за кмет адв. Георги Колев

Земеделски съюз  

Георги Колев отговаря на всички представи за десен кандидат за кмет, както и на всички представи на СДС за такъв, обяви председателят на партията в града Никола Хаджийски Той допълни, че няма решение на партията за подкрепата на Здравко Димитров Разпадът на партийното е преголям и идва на хората премного, обясни адв. Колев

 

За цялата статия, моля, кликнете тук.

 


 

Георги Колев: Аз кмет калъф няма да бъда! Ще запазя и скъсаните си дънки, и любовта си към поезията

Ако не гласуват отвратените, ще управляват отвратителните, казва кандидатът за кмет на Пловдив

Земеделски съюз  

Той влезе с летящ старт в предизборната кампания, макар че появата му бе изненада за повечето му съперници. Представи радикални тези, като обединението на Пловдив с общините Родопи и Марица, готова онлайн платформа , чрез която пловдивчани могат пряко да участват в управлението на града, реформа в публичния транспорт, ревизия на местните данъци и такси. Хората, които го познаваха, не бяха изненадани нито от екстравагнатната му визия, нито от замаха му. За други той бе като детето, което извикало „Царят е гол”. Трети вероятно трудно преглъщат скъсаните му дънки и подтискащото IQ. Дни преди да се яви на изборите за кмет на Пловдив адвокат Георги Колев прави дисекция на изминалата кампания.

 

За цялото интервю, моля, кликнете тук.

 


 

Земеделски съюз „Александър Стамболийски”: Хората в България се нуждаят от управление, което да мисли повече за тях

Daniel Nikolov ZS Aleksandar Stambolyiski mestni izbori 2019

Политическа партия Земеделски съюз „Александър Стамболийски” среща все по-голяма подкрепа в отделните градове на страната. Ние увеличаваме и присъствието си в общинските съвети с реални политики, законопроекти и чуваемост към проблемите на гражданите в градовете и малките общини.

 

Във Варна вече имаме добра основа за надграждане. В предходния мандат 2015 – 2019 г. имахме трима успешни общински съветници, а очакването ни е през новия мандат да ги удвоим.

 

Даниел Николов е от общинските съветници на Земеделски съюз „Александър Стамболийски”, допринесъл за разрешаването на редица проблеми на гражданите. Във фокуса на неговата активност в местния парламент на Варна са хората:

 

- Активно популяризира Варна пред български и чуждестранни инвеститори и работи за подобряването на бизнесклимата и увеличаване на качествените работни места в града.
- Персонално е помогнал на много хора да решат административни и житейски проблеми.

 

„И в следващия градски парламент ще работим активно за просперитета на варненци и ще чуваме техните проблеми“, казва Даниел Николов.

 

Той споделя за себе си, че гледа преди всичко да е човек, а останалото оставя на заден план.

 

Даниел Николов е семеен с едно дете, висше образование в областта на икономиката. Приятелите му твърдят, че не е типичният политик. Неговото призвание е да помага на нуждаещите се. Всичко за неговата личност и работа не само може да чуете от хората в града, но и изцяло съвпада и с основните цели, които си поставя Земеделски съюз „Александър Стамболийски“. А те са:

 

Създаването в Република България на мирно, свободно, демократично и социално справедливо общество, в което да бъдат осигурени права и по-високо качество на живот за всички български граждани, е основна цел на политическа партия „Земеделски съюз „Александър Стамболийски”. Затова усилията на сдружените земеделци, членове и симпатизанти на нашата партия, са насочени към превръщането в реалност на идеята - България да бъде пример за демократична, правова и социална държава, изграждаща своя просперитет на основата на пазарно-конкурентна и социално-справедлива икономика.
Изключително динамичните икономически, социални, технологични, екологични и демографски промени, които се извършват в съвременния свят, изискват адекватно политическо поведение. На преден план трябва да се изведе човекът като фундамент на обществените процеси.

 


 

Георги Колев: Ще бъдем голямата изненада на 27 октомври

Земеделски съюз  

Георги Колев е кандидат за кмет на Пловдив от ЗС „Александър Стамболийски“. Той лансира идеите си за връщането на общините „Родопи“ и „Марица“ към Пловдив и за създаването на общинско предприятие за електротранспорт още на 27 август, когато обяви кандидатурата си. ЗС „Александър Стамболийски“ е с номер 49 в интегралната бюлетина.

 

Интервю на Ваня ДРАГАНОВА

 

– Чувствате ли се в ситуацията „И ний сме дали нещо на света“, след като доста от кандидатите за кмет подеха посланията ви?

– Чувствам се точно на мястото си в ситуацията „И ний сме дали нещо на света“, защото, след като никой не ни броеше за живи, изведнъж се оказахме основният двигател на тази кампания. В момента от Нова телевизия до bTV и по всички паланки и седянки се обсъждат нашите идеи, темите, които ние извадихме, а това показва, че в Пловдив вече мажоритарният елемент набира сила и хората започват да ценят посланията и авторите им.

 

За цялото интервю, моля, кликнете тук.

 


 

Сега е времето: Новият кандидат за кмет на Пловдив Георги Колев в сутрешния блок на БНТ. Вижте защо трябва да го подкрепим!

 


 

Фаворит за „Мистър кандидат-кмет 2019“ е топ адвокат от Пловдив

advokat-Georgi-Kolev-Mestni-izbori-2019
 

„Ако обявят конкурс за „Мистър кандидат-кмет 2019““, Вие ще сте един от фаворитите!“, смятат дамите-избирателки в Пловдив.“. С такава закачка започна разговорът на „Пловдив медия“ с номинирания от Земеделски съюз „Александър Стамболийски“ за пловдивски градоначалник адвокат Георги Колев. Той отвърна с усмивка: „Аз съм един редови индианец в Пловдив. На 47 години съм. Семеен, с две деца - син и дъщеря, които следват право. Съпругата ми е молекулярен биолог. Нямам един ден болничен. Нямам една платена отпуска. Плащам си осигуровките. Адвокат съм второ поколение. Нямам джакузита, нямам тризонети. Тренирам редовно в една и съща фитнес зала последните 10 години. На диети съм. Постоянно съм гладен. Човек трябва да се поддържа. Сутринта, като станеш, да се подготвиш да се срещнеш с хората, да преведеш себе си в дължимия вид…Ти получаваш от хората това отношение, което излъчваш. Те са едно социално огледало. Не можеш да идеш немарлив и неугледен и да кажеш: „Аз съм много стриктен и внимателен!“.

Катя КАЗАКОВА

 

„Кой го интересува къде вечеря Георги Колев и къде си пие бирата. За хората е важно какво ще направя, ако стана кмет. Важни са идеите. Тази кампания тече много тежко и безидейно. И аз съм много разочарован, тежко разочарован.“, веднага превключва адвокат Колев на сериозни теми.

 

За цялата статия, моля, кликнете тук.

 


 

Георги Колев

Земеделски съюз  

Георги Колев е роден на 17 август 1972 г. в гр. Пловдив. Завършил е право в СУ “Св. Климент Охридски”. Второ поколение юрист. Работи като адвокат от 1997 г. Общински съветник три мандата в Пловдив от ЗС “Ал. Стамболийски”.

  • Да решаваме проблеми, а не да маркираме въпроси
  • Да работим честно с ясни правила, валидни за всички
  • Да върнем парковете на пловдивчани
  • Да сложим край на презастрояването
  • СЕГА И ВРЕМЕТО ДА ДЕЙСТВАМЕ!

 

Източник

 


 

Карловска трябва да се превърне в новия Капан

Земеделски съюз  

Нужно е незабавно описване на старите сгради и поставяне под защита на целия ансамбъл, смята адв. Георги Колев. Сега е времето това да се случи. Като говорим не само за Карловска, а и за ред други градски зони, които по една или друга причина към днешна дата не са със защитен статут. Като улиците Май и Шнитер например. Но трябва да започнем от Карловска, за да не загубим и малкото останала архитектурна старина там. Паралелно с това трябва да се мисли по проект за бъдещето на улицата и превръщането й в зона, подобна на Капана, която да превърне район Северен в още по-привлекателно място. Карловска има огромен потенциал, който трябва да разгърнем, смята Георги Колев.

 

За цялата статия, моля, кликнете тук.

 


 

Борис Вълев с амбициозна инфраструктурна програма в „Северен”, вкарва гражданите в управлението

Кандидатът за кмет на района от ЗС „Ал. Стамболийски” ще се бори за финансиране от Европа за важните проекти

Земеделски съюз  

Привличане на средства през програми от Европейския съюз и Министерския съвет, пряко участие на гражданите в управлението на район „Северен” и сериозни инвестиции в инфраструктурата. Това са сред основните приоритети на кандидата на ЗС „Александър Стамболийски” за кмет на район „Северен” Борис Вълев.

 

За цялата статия, моля, кликнете тук.

 


 

Къде да се изгради най-голямата увеселителна зона в Пловдив? Отговорът е - река Марица

Кандидатът за кмет Георги Колев е убеден, че урбанизирането на реката ще даде ново измерение на града

Земеделски съюз  

Заведения, детски площадки, зони за стрийт фитнес, велоалеи, увеселителни паркове, места за плажуване, кътове за отдих върху стотици декари в Пловдив. Къде е възможно това? Отговорът е в река Марица! Кандидатът за кмет Георги Колев е убеден, че урбанизирането на река Марица може да промени кардинално облика на града, като даде огромен тласък на индустриите в Пловдив и опита ни да го превърнем в туристически бранд.

 

За цялата статия, моля, кликнете тук.

 


 

"Ядрото" на Капана се разтресе! Емблематични музиканти подкрепиха кандидата за кмет на Пловдив Георги Колев

Земеделски съюз  

Откритата сцена „Ядрото“ в квартала на творческите индустрии в Пловдив тази вечер се разтресе от гласовете на емблематичните музиканти от група ЕКС - Ерол Ибрахимов, Светльо Витков и Кольо Гилъна. Тримата изпълниха заедно големите хитове на „Уикеда”, „Хиподил” и „Контрол” – техните екс банди, с което официално поставиха началото на изборната кампания на ЗС „Александър Стамболийски” в Пловдив.

 

За цялата статия, моля, кликнете тук.

 


 

Опитни експерти, неопетнени в политиката, влизат в листата на Георги Колев в Пловдив

Земеделски съюз  

Георги Колев регистрира кандидатите за градоначалник, районни кметове и листата за общински съветници в Общинската избирателна комисия в Пловдив. Кандидатът за кмет на Община Пловдив от ЗС „Александър Стамболийски” спази обещанието си, че листата ще бъде пълна с известни пловдивски експерти, като единственият партиен член е той. В биографиите на кандидатите за местния парламент са лекари с дългогодишен опит, общественици с множество социални и благотворителни каузи, умели юристи и журналисти, както и хора от бизнеса, доказали се в сферите.

 

За цялата статия, моля, кликнете тук.

 


 

Георги Колев: Сега е времето за независим главен архитект и план за тепетата

Хълмовете са безценни, те са гербът на Пловдив, за който администрацията не полага никакви грижи, каза кандидатът за кмет

Земеделски съюз  

Кандидатът за кмет на Община Пловдив от ЗС "Александър Стамболийски" Георги Колев настоя хаосът със строителството и унищожаването на безценни за Пловдив сгради да бъдат преустановени. "Това обаче може да се случи само ако има силна фигура на главен архитект в града. Затова ще проведа силен конкурс за нов главен архитект, който да възстанови тежестта и публичността на тази така важна не просто административна, а обществена фигура", настоя той.

 

За цялата статия, моля, кликнете тук.

 


 

Ако стана кмет на Пловдив: Ще се увеличат ли данъците и ще се теглят ли нови заеми - отговарят фаворитите

7-те кандидати с най-голям потенциален вот отговарят по 8 теми от първостепенно значение за общината

Земеделски съюз  

Данъчна политика – трябва ли да останат непроменени данъчните ставки, или да се увеличат, или намалят респективно? Това касае, както и ТБО, така и данъците за движимо и недвижимо имущество, които са основните източници на приходи в общинската хазна. От друга страна, в следващия мандат трябва да бъдат реализирани немалко проекти, ремонти, както и намиране на съфинансиране за реализация на европейски програми. Откъде може да се намери финансиране и неизбежно ли е тегленето на нови заеми?

 

За цялата статия, моля, кликнете тук.

 


 

Авангардна идея: За всеки строеж в Пловдив – правиш детска или спортна площадка

Неприятна практика е строежите да са наблъскани така, че съседите да са твърде интимни, смята Георги Колев

Земеделски съюз  

„Каквото взимаш – връщаш! Ако искаш да строиш в някой район, за да получиш строително разрешение - трябва да оправиш детска площадка, спортна площадка или да облагородиш междублоково пространство. След като взимаш терен и въздух, даваш терен и въздух”, за тази авангардна идея се застъпи кандидатът за кмет Георги Колев от ЗС „Александър Стамболийски”. Той е на мнение, че по този начин ще се направят всички строители съпричастни към съдбата на Пловдив.

 

За цялата статия, моля, кликнете тук.

 


 

ЗС „Ал. Стамболийски" организира благотворителен футболен турнир

Наградният фонд ще бъде дарен на даровити деца в неравностойно положение

Земеделски съюз  

Благотворителен любителски футболен турнир на малки вратички организира ЗС „Ал. Стамболийски“. Надпреварата е в чест на Международния ден за борба с бедността и ще се проведе на 12 октомври, събота, от 9 часа на игрището „Булспорт 365“ зад Гиганта.

 

За цялата статия, моля, кликнете тук.

 

НОВИНИ

ЕЛА С НАС

ABOUT US

СТРУКТУРА

ГАЛЕРИЯ

ИЗБОРИ

НАЧАЛО